Osnovna šola Prežihovega Voranca

Atletika jesenski del 

22.09.2015

Pretekli ponedeljek je na ŽAK-u potekalo tekmovanje v atletiki. Našo šolo je kljub popoldanskim uram tekmovanja zastopalo kar 26 učencev. V teku na 60 m sta nastopila sedmošolca Luka Čander in Lev Gerbec Kralj ter devetošolka Miša Ravnikar. Miša je dosegla odlično 2. mesto.

V teku na 300 m so nastopile pri mlajših Iris Vojinović, Zala M. Žibret, Marija Kaliterna in Lana Šifrar. Lani so se le za las izmuznile stopničke, dosegla je 4. mesto. Pri starejših sta nastopili Nina Dobrin in Lana Jeglič.

V teku na 600 m je šolo zastopal sedmošolec Jakob Mamič in dosegel 7. mesto. Prav tako je 7. mesto osvojila v teku na 1000 m osmošolka Eliza Pintar. Poleg Elize je v teku na 1000 m šolo uspešno zastopala devetošolka Pavla Izabela Novak.

"Voranci" so se borili tudi v štafeti 4 x 100 m. Šolo sta zastopali 2 ženski štafeti. "Starejša" štafeta se je na koncu uvrstila na nehvaležno 4. mesto. 

V metu žvižgača sta nastopila Aleks Rems (5. mesto) in Romeo Bassin. Pri starejših so šolo zastopali Leon Smolej, Sašo Hrovat, Nika Teršek in Amina Kenda.

V disciplini skok v daljino so pri mlajših nastopili Jakob Težak, Nicholas Prodan Miani, Tilen Oberžan in Asja Ravnikar. Zelo blizu stopničk sta bila Tilen (4. mesto) in Nicholas (5. mesto). Pri starejših sta nastopila Urška Jankovič (7. mesto) in Žiga Remic.

Pri starejših je šolo zastopala še Tinka Taja Pungrčar (skok v višino).

 

Vsem iskrene čestitke!

 

Podrobnejše razultate si lahko ogledate s klikom na to povezavo.


« Domov