Osnovna šola Prežihovega Voranca

Kranjska Gora 1. dan 

22.02.2016

Pozdravljeni.
 
Tukaj je že naše prvo javljanje. Preživeli smo čudovit dan z nekoliko visokimi temperaturami glede na letni čas. A nič ne de, važno da je bilo sončno. Ob prihodu v dom so nas toplo sprejeli učitelji v domu. Sledil je uvodni sestanek, kjer smo izvedeli vse o bivanju in pravilih v domu. In seveda tudi o okvirnem programu za ta teden. 
 
Po kosilu smo se odpravili na sneg, kjer je najprej sledilo testiranje. Zatem je potekalo delo po skupinah. Smuko smo potegnili skoraj do konca obratovanja naprav. Pred večerjo so smo imeli še delavnice o pravilih na smučišču (FIS pravila) in o pojavih ter nevarnostih v gorskem svetu.
 
Našega programa pa še ni konec. Pred pripravo na spanje smo se odpravili na nočni pohod z svetilkami. Nato pa bo končno čas za higieno in za nočni počitek.
 
Tudi vi se imejte lepo in nasvidenje do jutri ko se spet  javimo.
Po kosilu smo se odpravili na sneg, kjer je najprej sledilo testiranje. Zatem je sledilo delo po skupinah. Smuko smo potegnili skoraj do konca obratovanja naprav. Pred večerjo so sledile še delavnice o pravilih na smučišču (FIS pravila) in o pojavih in nevarnostih v gorskem svetu.Pozdravljeni.
 
Tukaj je že naše prvo javljanje. Preživeli smo čudovit dan z nekoliko visokimi temperaturami. A nič ne de, važno da je bilo sončno. Ob prihodu v dom so nas toplo sprejeli učitelji v domu. Najprej je sledil uvodni sestanek kjer smo izvedeli vse o bivanju in pravilih v domu. In seveda tudi o okvirnem programu ta teden. 
 
Po kosilu smo se odpravili na sneg, kjer je najprej sledilo testiranje. Zatem je sledilo delo po skupinah. Smuko smo potegnili skoraj do konca obratovanja naprav. Pred večerjo so sledile še delavnice o pravilih na smučišču (FIS pravila) in o pojavih in nevarnostih v gorskem svetu.


« Domov